Al moet de onderste steen boven ….. — Peu importe comment, mais on l’aura…

Tijdens een bezoek aan collega dealer Harry van Dalen bij Rhapsody Hilversum werden we -op eigen verzoek- getracteerd op een demo met de nieuwe Guarneri Evolution. Iets waar we zowel persoonlijk alsmede als Sonus faber dealer heel nieuwsgierig naar waren door de enthousiaste voorberichten van de Rhapsody Boys. Het was inderdaad een tractatie!

Tijdens en dagen na het bezoek aan Harry zijn we nog steeds behoorlijk ondersteboven van deze Guarneri Evolution. Zelfs zo erg, dat wij ze liever vandaag dan morgen in de zaak hebben. We kunnen heel goed  begrijpen dat de mensen die de speakers het weekend ervoor op de Rhapsody Show gehoord hebben, zo enthousiast gereageerd hebben. En we zijn het eens met Harry en Michael dat Sonus faber met deze Guarneri evolution (en de Amati Futura) een volgende stap opwaarts gemaakt hebben, waarbij gesproken mag worden van een r-evolutie in muziekweergave. Ook qua uiterlijk heeft Sonus faber met deze 2 nieuwe modellen voor zichzelf en de hele luidspreker industrie de lat weer een heel stuk hoger gelegd. Lust voor oog en oor! Misschien moeten we “onze” baas Hans maar eens voordragen voor “Baas van de Week”? Die speaker moet er gewoon komen!  Hans, de onderste steen moet boven! Hans?

Aldus Martijn en Eric van AudioXperience te Nuenen …..

Harry en Michael, dank voor de demo en voor de foto’s!

Deze diashow vereist JavaScript.

Lors de notre visite à notre collègue Harry van Dalen de Rhapsody Hilversum, nous avons eu -à notre demande- une démonstration de la nouvelle Guarneri evolution. Personnellement en tant que revendeur Sonus faber, nous étions extrêmement curieux, car les commentaires des Rhapsody Boys étaient plus qu’enthousiastes. Et que dire, ce fut une véritable révélation !

Pendant et même quelques jours après la visite à Harry, nous sommes toujours sous le choc et l’attrait de cette Guarneri evolution. Tellement que nous aimerions l’avoir aujourd’hui plutôt que demain dans notre boutique. Nous comprenons tout à fait pourquoi les visiteurs du show de Rhapsody ce dernier weekend ont tous été si ravis. Et nous sommes d’accord avec Harry et Michael que Sonus faber avec ces Guarneri evolution (et les Amati futura) est passé à l’étape supérieure, il s’agit d’une véritable r-évolution dans la reproduction musicale. Même pour la finition, la société Sonus faber a placé la barre très haute pour elle-même, mais aussi pour le reste de l’industrie des enceintes. Un plaisir pour les yeux et les oreilles ! Peut-être devons nous nommer notre patron Hans, “Patron de la Semaine” ? Hans, s’il te plait, nous devons vraiment avoir cette enceinte… Hans…

Dixit Martijn et Eric d’AudioXperience (Nuenen)

Harry et Michael, merci pour la démonstration et les photos !

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Al moet de onderste steen boven ….. — Peu importe comment, mais on l’aura…

 1. Herman, vriend, jouw blog werkt!

  Normaal haat ik al die dingen, maar jouw blog is altijd een aangename verpozing tijdens lange werkdagen.
  Een uiterst gezellige road movie met Herman Van Den Dungen in de hoofdrol.
  Dankjewel.

  • Dag Ivan!

   Je bedoelt dat ik je wakker hou tijdens het werk? Ben blij dat je dat leuk vind. Ik vind het ook leuk om te doen en het brengt ons werk toch onder de aandacht zonder die “bloody-serious, don’t dare to move” verhalen die we ondertussen allemaal wel kennen.

   Goed weekend en laat weten wanneer die tarbot in je kelder voldoende uitgegroeid is om even stilletjes in de oven te gaan liggen.

   Herman

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.