Back to the past… — Retour dans le passé…

In 1981, Durob Audio was de distributeur van Apogee luidsprekers. Toen heeft Apogee de hi-fi wereld veranderd met hun nieuwe technologie. Helaas bestaat Apogee niet meer, maar Ken Kessler heeft besloten om toch een special verhaal erover te schrijven.

En 1981, Durob Audio était le distributeur des enceintes Apogee. A cette époque, Apogee a vraiment changé le monde de la hifi avec sa nouvelle technologie. Malheureusement,  Apogee n’existe plus, mais Ken Kessler nous fait partager cette fantastique histoire.

Click om te lezen – Cliquez pour lire

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.