Ze zijn hier… — Ils sont là…

Voor dat jullie denken dat Richard en Michiel de “goeie koffer” opengemaakt hebben bij Linda ’s Miljoenenjacht: dit zijn de eerste MOMENTUM versterkers van Dan D’Agostino die binnengekomen zijn en al geleverd zijn. We wachten op het volgende paar!

Avant que vous ne pensiez que Richard et Michiel ont ouvert la “bonne valise” avec Linda de “La Chasse aux millions” -Miljoenenjacht, jeu télévisé populaire hollandais où on peut gagner des millions si on choisit la bonne valise- : il s’agit des amplificateurs MOMENTUM de Dan D’Agostino qui viennent tout juste d’arriver et qui sont d’ailleurs déjà entre-temps livrés. Nous attendons la paire suivante!

Deze diashow vereist JavaScript.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dan d'Agostino, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.