The Hifi Studio Number One in Leiden — The Hifi Studio Number One à Leiden

Na het vertrek van CAC uit Leiden ontstond er een flinke witte plek voor HiFi Nederland. Ook voor Sonus faber, want CAC was een van de meest succesvolle Sonus faber dealers in de BeNeLux. Het merk stond bij CAC en de CAC medewerkers zeer hoog aangeschreven. Zowel zakelijk als privé. De meeste medewerkers spelen privé dan ook nog steeds met Sonus faber luidsprekers.

Een nieuwe Sonus faber dealer in Leiden stond dus hoog op ons verlanglijstje. Vanzelfsprekend om de verkopen van Sonus faber in deze regio voort te zetten, maar vooral ook om de Sonus faber eigenaren met een lokaal “steunpunt” te kunnen helpen met een eventueel probleem of vraagstuk.

Wel, het doet ons plezier om te kunnen melden dat The Hifi Studio Number One in Leiden het Sonus faber stokje van CAC overgenomen heeft. U vindt The Hifi Studio Number One op de Korevaarstraat 2f te Leiden. Ze zijn telefonisch te bereiken onder nummer 071 – 5131512.

Per email via  info@number-one.nl.

De winkel is te bezoeken op:

Dinsdag t/m Vrijdag 10:15 – 17:30 uur
Donderdag Koopavond 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:15 – 17:00 uur

Wij hopen dat The Hifi Studio Number One er in zal slagen het gemis van CAC in de regio Leiden snel te doen vergeten.

Après le départ de CAC de Leiden, il y avait un espace vide pour la Haute Fidélité aux Pays-Bas. Ceci concernait aussi Sonus faber, sachant que CAC était un des plus gros revendeurs pour Sonus faber dans le BeNeLux. CAC et ses employés avaient beaucoup d’estime pour cette marque, aussi bien dans le business qu’en privé. La plupart des employés utilisent encore Sonus faber dans leurs systèmes privés.

Il était donc important d’avoir un nouveau revendeur Sonus faber à Leiden, bien entendu pour maintenir la vente des Sonus faber dans la région, mais aussi pour assurer la continuité avec les propriétaires de Sonus faber pour éventuellement le service après-vente. 

Nous sommes heureux de pouvoir vous informer que The Hifi Studio Number One à Leiden a repris le flambeau Sonus faber. The Hifi Studio Number One se situe Korevaarstraat 2f. Vous pouvez les contacter au 071-5131512 ou par email info@number-one.nl

Les heures d’ouverture de la boutique sont :

Du mardi au vendredi 10.15 – 17.30

Jeudi soir de 19.00 – 21.00

Samedi 10.15 – 17.00

Nous espérons que The Hifi Studio Number One fera oublier très rapidement le départ de CAC dans cette région.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.