Kiseki Morgana

Ziet u wat wij zien?

Wij kijken naar de tweede en laatste batch van Kiseki Blue New Old Style elementen, die eindelijk bij ons binnengekomen is. Inclusief het laatst gemaakte exemplaar, serienummer 100 van 100. We zijn blij om ze eindelijk binnengekregen  te hebben, maar ook wat weemoedig om ze weer te zien gaan. Hetzelfde oude gevoel dat we hadden in de (19)80er jaren, toen we, net zoals nu weer, Kiseki elementen over de hele wereld verzonden.

We weten dat mensen teleurgesteld zijn geweest vanwege de lange levertijd, onze excuses daarvoor, maar we hebben alles gedaan wat we konden, om deze elementen te krijgen en om ze zo snel mogelijk te krijgen. Wij wensen iedereen die al zo lang heeft moeten wachten, een hele beste en meest aangename tijd met deze New Old Style Kiseki Blue.

We zetten nu de volgende stappen van dit project: De Kiseki Blue New Style, in basis hetzelfde ontwerp als de Kiseki Blue New Old Style, maar dan in een kleinere volledig aluminium behuizing, en tevens de Kiseki PurpleHeart New Old Style. Volgende week, zullen we aan kunnen geven hoeveel stuks we hiervan produceren. De hoeveelheid wordt immers beperkt door een aantal van de onderdelen uit het verleden.

Dus hou deze site of www.kiseki-eu.com in de gaten voor meer nieuws.

Est ce que vous voyez ce que nous voyons ?

Il s’agit du second et dernier lot des cellules Kiseki Blue New Old style que nous venons finalement de recevoir. Et celui-ci comprend le dernier exemplaire, soit le numéro de série 100. Nous sommes finalement heureux de les avoir reçus, mais aussi triste de les voir partir à nouveau, le même sentiment que nous avions dans les années (19)80, lorsque comme aujourd’hui nous expédions les cellules Kiseki dans le monde entier.

Nous savons que nous vous avons déçus avec ce délai de livraison si long et nous nous en excusons, mais nous avons fait tout notre possible pour les obtenir. Nous souhaitons à tous ceux qui ont dû attendre si longtemps d’apprécier pleinement leurs nouvelles Kiseki Blue New Old Style.

Nous débutons maintenant de nouveaux projets : la Kiseki Blue New Style, à la base la même conception que la Kiseki Blue New Old style, mais dans un châssis plus petit complètement en aluminium et aussi la Kiseki PurpleHeart New Old Style. La semaine prochaine, nous vous annoncerons combien d’exemplaires nous allons produire. Les quantités sont par ailleurs déterminées par le nombre de pièces détachées qui nous restent du passé.

Aussi garder un coup d’oeil sur ce site ou www.kiseki-eu.com pour plus d’informations.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Kiseki en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.