Top Audio Video Show in Italie — Exposition Top Audio Vidéo en Italie

De Top Audio Video Show te Milaan is de grootste en meest toonaangevende audio show in Italië. De show wordt georganiseerd in een hotel en besloeg in 2010 meer dan 100 luisterkamers. Honderden merken, duizenden producten en naar men zegt > 20.000 bezoekers.

Brandon Lauer van Audio Research stuurde me vandaag wat foto’s van de opbouw van de kamers van Sonus faber en Audio Natali, de importeur van o.a. Audio Research, Wilson Audio, Krell, PrimaLuna en nog veel meer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Top Audio Vidéo de Milan est la plus importante exposition de haute-fidélité en Italie. L’exposition est organisée dans un hôtel et en 2010, il y avait plus de 100 salles de démonstration, des centaines de marques, des milliers de produits et on dit plus de 20.000 visiteurs.

Brandon Lauer d’Audio Research m’a envoyé aujourd’hui quelques photos de la mise en place des salles de Sonus faber et d’Audio Natali, l’importateur d’Audio Research, Wilson Audio, Krell, PrimaLuna et plus…

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Shows, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.