Onze dealer Dé Hifiwinkel-Beek aan het woord — La parole à notre revendeur Dé Hifiwinkel-Beek

Afgelopen vrijdag stond ie voor de deur. Richard met zijn nieuwste verrassingspakket(ten): Een stapel mooie witte Audio Research dozen met daarin de bestelde apparaten. Sinterklaas in September! Snel een handje toegestoken om Richard zijn knie te ontlasten (vrijdag gaat ie de MRI-scanner in) en daarna … uitpakken. Zes mooie Audio Research apparaten.

De winkel is er weer een stukje fraaier en veelzijdiger door geworden. Het valt op hoe een merk als Audio Research er in de loop der jaren in geslaagd is om een heel eigen gezicht te houden en door heel subtiele veranderingen in het uiterlijk toch nog steeds klassiek oogt, zonder er saai door te worden.

Op dit moment is het eerste werk: inspelen! Ik heb de PH6 phono voorversterker, de RefCD8 buizen cdspeler, de DCi200 geïntegreerde versterker, de DAC8 DA Converter, de LS27 buizen voorversterker en de VS115 buizen eindversterker.

Wordt zonder twijfel vervolgd!

Deze diashow vereist JavaScript.

Vendredi dernier, il était devant la porte, notre Richard avec ses cadeaux-surprise : une pile de cartons blancs d’Audio Research de tous les appareils commandés. Le Père Noel en Septembre ! Un coup de main à Richard qui a encore ses problèmes de genoux (il va passer son IRM vendredi prochain) et ensuite… déballer. Six superbes produits Audio Research. 

La boutique est encore plus belle et achalandée. C’est intéressant de voir qu’Audio Research a su garder son image pendant autant d’années, seulement de petites modifications esthétiques ont été apportées à ce look si classique, mais toutefois pas du tout ennuyeux.

Maintenant, la premiere etape : jouer et débrider ! J’ai le préamplificateur phono PH6, le lecteur CD Ref CD8, l’amplificateur intégré DCi200, le convertisseur DAC8 DA, le préamplificateur LS27 et l’amplificateur VS115.

A suivre…

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Cd spelers - Lecteurs cd, Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Onze dealer Dé Hifiwinkel-Beek aan het woord — La parole à notre revendeur Dé Hifiwinkel-Beek

 1. Hallo Rob ik heb afgelopen vrijdag ook staan te kwijlen bij jou in de winkel.
  Ziet er inderdaad allemaal errug mooi uit, ik zou er bijna hebberig van worden……
  Ik ben ook erg benieuwd hoe het e.e.a. na de inspeelperiode presteert.
  Wie zou ik voor deze mooie produkten moeten “gijzelen” totdat hij Richard ook bij mij in Weerdinge langs stuurt met laten we zeggen “een busje vol”?

  Veel plezier met het inspelen toegewenst!

  Met vriendelijk groet,

  Ferry Kremers
  Dé Hifistudio Weerdinge

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.