Kiseki Back Home

Durob Audio heeft sinds kort weer de uit de 1980-er jaren befaamde Kiseki element in het programma. De “reeks” is niet groot, bestaat nu nog maar uit één model en dat is dan ook nog eens een model waarvan er maar 100 gemaakt zijn. Het Kiseki Blue N.O.S. element (lees alles over Kiseki en onze bemoeienis ermee op www.kiseki-eu.com) kost Euro 1.450,-. Dat is nog steeds serieus geld, maar zonder dat we die uitspraak zélf willen doen, wordt dat voor de geboden kwaliteit door de analoge kenners als zeer prijsgunstig gezien. Zijn we blij mee natuurlijk. Met de dingen die ons nog te wachten staan denken wij dat deze her-introductie van de Kiseki lijn minstens net zo opwindend is als de oorspronkelijke introductie … mogelijk zelfs nóg opwinderder. We hopen daar snel meer over te kunnen laten weten.

Ons eerste model, de Kiseki Blue N.O.S. element is in de BeNeLux verkrijgbaar bij:

art’s Excellence, Zevenbergen
Technology Factory, Antwerpen
Dé Hifiwinkel, Beek-Ubbergen
Rhapsody, Hilversum

Depuis peu, Durob Audio a à nouveau les cellules Kiseki dans son programme -pas besoin de les présenter, elles sont célèbres depuis les années 1980 … La sélection n’est pas importante, aujourd’hui seulement un modèle et de plus seulement 100 exemplaires. La cellule Kiseki Blue N.O.S. coute € 1450,–. Ce n’ est pas donné, mais d’après les experts analogues le prix est bien en-dessous de la qualité proposée. Et nous en sommes plus que ravis. Connaissant les projets de Kiseki à venir, nous sommes très excités par leur retour, peut-être autant excités que lors de leur première introduction… Nous espérons pouvoir vous en dire plus très bientôt.

Notre premier modèle, la Kiseki Blue N.O.S est disponible dans le BeNeLux chez:

art’s Excellence, Zevenbergen

Technology Factory, Anvers

Dé Hifiwinkel, Beek-Ubbergen

Rhapsody, Hilversum

Lisez toute l’histoire Kiseki sur www.kiseki-eu.com.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Accessoires, Kiseki en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.