Dan D’Agostino Momentum Stereo versterker — Amplificateur stéréo Momentum de Dan D’Agostino

De Momentum Mono versterkers van Dan D’Agostino komen ook beschikbaar als stereo eindversterker. De nieuwe Stereo Amplifier is precies hetzelfde als de Mono versterker. Hetzelfde chassis, hetzelfde circuit, dezelfde kwaliteit. De meter sectie heeft nu echter twee afzonderlijke naalden, een voor elk kanaal. Er komt tevens een upgrade-programma voor het geval een eigenaar later wil upgraden naar Momentum Mono’s door zijn Momentum Stereo Amplifier chassis om te laten bouwen tot een van zijn nieuwe Momentum Mono versterkers.

Klik op de foto – Cliquez sur la photo

Les amplificateurs mono Momentum de Dan D’Agostino sont maintenant disponibles comme amplificateurs stéréo. Le nouveau amplificateur stéréo est précisément le même que l’amplificateur mono. Même châssis, même circuit et même qualité. Il y a maintenant deux aiguilles séparées dans le cadran mesure, une pour chaque canal. De plus un programme est mis en place pour le cas où un propriétaire désirerait transformer son amplificateur stéréo Momentum chassis en amplificateur mono Momentum. 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.