Audio Concept in Luxemburg — Audio Concept au Luxembourg

Audio Concept in Luxemburg mag zich beroemen op het feit dat ze een van onze long-time dealers zijn, ook dat ze zich waarschijnlijk het verst weg bevinden (zou dat helpen?) en dat ze een van onze meest succesvolle Sonus faber dealers zijn. Daarnaast zijn Romain en Manu ook nog eens bijzonder aardige jongens. De afgelopen weken is de berichtgeving over de aflevering in Luxemburg van de Sonus faber Amati futura door onze Richard een beetje tussen wal en schip gevallen, terwijl ie toch heel duidelijk in Luxemburg was geweest.

Kijk er de foto hieronder maar op na. Gelukkig is er weer een rit aanstaande voor Richard. Audio Concept heeft namelijk naast de nieuwe Amati futura, ook de Guarneri Evolution opgenomen. Ook Audio Research heeft in Luxemburg een plaats gevonden bij Audio Concept en zal de eerste keer te zien zijn op de Audio Concept Show op 19 en 20 november. Met als primeur voor de BeNeLux onder andere de ARC PreDAC. Informatie betreffende de locatie van de Hifi Show Luxemburg zal hier tijdig gepubliceerd worden.

6A avenue de la Liberté, Coin R. Goethe — L-1930 Luxembourg — Tel. +352- 295336 — info@audioconcept.lu — www.audioconcept.lu

Deze diashow vereist JavaScript.

Chez Audio Concept au Luxembourg, ils peuvent se vanter d’être un de nos plus anciens revendeurs, aussi qu’ils sont certainement notre revendeur le plus lointain que nous ayons (mais bon est ce que cela aide vraiment..?), mais surtout ils peuvent être fiers d’appartenir au groupe de nos revendeurs ayant le plus de succès avec Sonus faber. Romain et Manu sont des gars super sympas que nous apprécions énormément. Notre livraison, d’il y a deux semaines, des Sonus faber Amati futura n’a pas été mentionnée parmi tous nos messages, pourtant Richard y est bien allé, la preuve, la photo. De plus, Richard est, à nouveau, dans les starting blocs pour aller livrer les Guarneri evolution. Mais ce n’est pas tout, Audio Research a aussi trouvé sa place chez Audio Concept et sera introduit officiellement lors du Audio Concept show le 19 et 20 novembre. Lors de ce show, Audio Concept aura la primeur de présenter au BeNeLux le ARC PreDAC parmi les autres nouveautés ARC. Nous vous donnerons plus d’informations sur ce show dans quelques jours.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers - Revendeurs, Shows, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.