Stuck In The Sound

Dat is natuurlijk iets wat veel van ons regelmatig overkomt. Althans dat mag ik toch hopen. Afgelopen week kreeg ik een mailtje binnen met een StuckInTheSound video. Bij het afspelen al meteen een hoop knoppen, dus helemaal “ons ding”. De video is grappig en de muziek is leuk. Dus ik dacht … waarom niet.

Dus hierbij een video van Stuck In The Sound. Opgericht in 2002 in Parijs. De 4 leden van de groep delen hun voorliefde voor Nirvana en Kurt Cobain. De naam van de band is bedacht naar aanleiding van het feit dat toen ze begonnen, zij zichzelf opsloten in een kelder om muziek te maken en dus letterlijk en figuurlijk Stuck In The Sound waren.

Oh cela arrive régulièrement à nombreux d’entre nous “d’être pris dans le son”. Enfin je l’espère. La semaine dernière, j’ai reçu un email avec une vidéo Stuck In The Sound. Dès les premières images, plein de boutons, vraiment quelque chose “pour nous”. La vidéo est amusante et la musique est sympa. Alors je me suis dit… pourquoi pas.

Alors voila une vidéo de Stuck In The Sound. Fondé en 2002 à Paris, les 4 membres du groupe sont de véritables fans de Nirvana et de Kurt Cobain. A leur début, ils s’enfermaient des heures durant dans une cave pour jouer de la musique et ils étaient donc littéralement “Pris dans le Son” d’où le nom de leur groupe.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Videos en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.