Stille kracht… — La force tranquille…

Het was ons in eerste instantie zelf nog niet eens opgevallen, maar een “aanhanger” feliciteerde ons met de aandacht voor onze PrimaLuna ProLogue Premium Integrated Amplifier in een van de “6 Great Systems From $2k! Waarbij toegevoegd werd: “We pick the best!”.

De “recommended system” wordt in de bijlage beschreven en als we aan willen halen wat men schrijft over de PrimaLuna ProLogue Premium Integrated Amplifier, dan pikken we dit stukje uit de complete tekst:

We have a similarly priced alternative in the PrimaLuna ProLogue Premium integrated amplifier and the GoldenEar Triton Two loudspeaker. The ProLogue Premium is gorgeous sounding, and in ways that make it an ideal mate for the Triton Two. Moreover, the ProLogue Premium’s 35Wpc power rating is more than enough to drive the 91dB sensitivity Triton Two. Since the GoldenEar has an integral powered woofer, the ProLogue Premium is relieved of driving the woofer, saving its 35W for the midrange and treble. And what a midrange and treble it is: The Triton Two has an almost electrostatic-like transparency in the mids, a gorgeous fatigue-free treble, and a top-to-bottom seamlessness that makes it easy to forget you are listening to a loudspeaker.

Indien dit U voldoende nieuwsgierig maakt naar de complete beschrijving, klik dan hier voor het volledige artikel.

Nous ne l’avions tout d’abord même pas remarqué , mais un “disciple” nous a félicité pour notre amplificateur PrimaLuna ProLogue Premium Integrated dans la rubrique “6 Superbes Systemes pour $2k!” avec une mention spéciale : “Nous choisissons le meilleur!”.

Le “système recommandé” est décrit dans l’annexe et juste pour vous donner un avant-gout de ce qui est dit sur le PrimaLuna ProLogue Premium Amplificateur Intégré, nous avons choisi cet extrait :

We have a similarly priced alternative in the PrimaLuna ProLogue Premium integrated amplifier and the GoldenEar Triton Two loudspeaker. The ProLogue Premium is gorgeous sounding, and in ways that make it an ideal mate for the Triton Two. Moreover, the ProLogue Premium’s 35Wpc power rating is more than enough to drive the 91dB sensitivity Triton Two. Since the GoldenEar has an integral powered woofer, the ProLogue Premium is relieved of driving the woofer, saving its 35W for the midrange and treble. And what a midrange and treble it is: The Triton Two has an almost electrostatic-like transparency in the mids, a gorgeous fatigue-free treble, and a top-to-bottom seamlessness that makes it easy to forget you are listening to a loudspeaker.

Si vous êtes curieux et voulez en savoir plus, cliquez sur ce lien.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, Reviews - Tests, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.