Oud Goud — Ils valent de l’or

Zaterdag 10 december, van 10.00 tot 16.00 uur bij Rhapsody een aantal albums uit de popgeschiedenis. Met songs waarvan je denkt “had ik er zo maar eentje kunnen schrijven, dan zou me de rest een rotzorg zijn”. School van Supertramp, My Generation van The Who, Love in Vain van The Stones, Since I’have been loving you door Led Zeppelin en meer. Golden Earring, Peter Gabriel, Jimi Hendrix … Zelf ben ik niet verder gekomen dan het (gelukkig alleen) lokaal wereldberoemde “Tok, tok, tok …” dat zich gewoon niet liet vertalen om tot internationale roem te kunnen komen.

Heeft U de gelegenheid om even terug in de tijd te gaan met de jongens van Rhapsody en de hier genoemde bands … gewoon doen en van genieten! En geen tijd? Of wel tijd, maar ik wil meer? Kijk hier ook eens: www.wolfgangsvault.com.

Borneolaan 25 – 1217 GX Hilversum

+31 (0)35 628 46 44 – harry@rhapsody.nl

Ce samedi 10 décembre de 10 h à 16 h Rhapsody organise une spéciale “Histoire de la Pop” en ressortant un certain nombre de grands classiques… dont on ne peut que penser “Ah, si j’avais pu écrire un seul de ces morceaux…” School de Supertramp, My Generation de The Who, Love in Vain des Stones, Since I’have been loving you de Ted Zeppelin et… Golden Earring, Peter Gabriel, Jimi Hendrix… Personnellement ma seule prestation musicale s’arrête à Tok Tok Tok que j’ai eu l’honneur d’introduire à un auditoire international. 

Si vous avez l’opportunité de vous rendre à Rhapsody… faites le et amusez vous ! Pas de temps ou alors du temps, mais j’en veux plus, alors visitez www.wolfgangsvault.com 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Dealers - Revendeurs, Shows en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.