Durobblog Durob Audio gelijktijdig op de website van Puresound.be — Durobblog Durob Audio publié simultanément sur le site de Puresound.be

Herman van den Dungen van Durob Audio en Onno Kiviet kennen elkaar al vanuit een ver verleden. Onno toen als hifi klant en Herman als zijn hifi leverancier.

Inmiddels is Onno de man achter de website puresound.be en Herman doet nog steeds zijn hifi-dingen in de meeste uitgebreide zin. En tot dat laatste behoort inmiddels ook de durobblog.com, dat hij dagelijks probeert te voorzien van een hifi-gerelateerd bericht. Onno leest dat, Onno geeft zo nu en dan zijn commentaar, kortom men communiceert met elkaar via durobblog.com et voilà uiteindelijk het gezamenlijke besluit om de dagelijkse berichten van durobblog.com gelijktijdig ook te publiceren op www.puresound.be.

Dit eerste gezamelijke optreden zal plaatsvinden vanaf vandaag, de eerste blog dag van het nieuwe jaar 2012, maandag 2 januari 2012.

Puresound.be wil de echte audio liefhebber bereiken, nadruk leggen op stereo en muziek (dus geen digitale fotografie, TV en Surround). Zoals men zelf zegt: “terug naar de essentie”. Oorspronkelijk ontstaan in België, is Puresound nu in Nederlandse handen van eerder genoemde Onno Kiviet. Zijn doel is Puresound een grotere bekendheid te geven in België en Nederland en het tot een ‘begrip’ te maken bij de audio branche en audio liefhebbers.

Op dit moment is men bij Puresound achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen en bouwen van een totale nieuwe website. Er komen betere en meerdere mogelijkheden voor de audio branche wat betreft adverteren. Dit jaar zijn ook de eerste stappen ondernomen om Puresound beter te profileren in de markt door deelname aan diverse audioshows. Daar zal men in de toekomst zeker mee door gaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Herman van den Dungen de Durob Audio et Onno Kiviet se connaissent depuis bien longtemps ; Onno comme un client hifi et Herman comme son fournisseur. Entre-temps, Onno est devenu le “man” derrière le site de puresound.be et Herman continue ses affaires haute-fidélité, donc notamment le durobblog où quotidiennement il poste un message relatif à la haute-fidélité. Onno le lit, Onno le commente, en résumé tous les deux communiquent via le blog. La raison de leur décision de publier simultanément sur www.puresound.be est donc une conclusion logique.

La première représentation commune aura lieu aujourd’hui, ce lundi, premier jour de l’année 2012.

Puresound.be veut atteindre les vrais audiophiles, en se positionnant particulièrement sur la stéréo et la musique (donc pas la photographie numérique, la télé et le surround). “Comme on dit, retour aux racines”. Puresound a débuté en Belgique, mais il est maintenant dans les mains hollandaises d’Onno Kiviet. Son but est de faire beaucoup plus connaitre Puresound en Belgique et en Hollande et devenir un “point de rencontre” dans l’industrie audio pour les amoureux de l’audio.

Actuellement, un nouveau site est en préparation avec de nombreux développements et possibilités pour l’industrie audio, notamment pour faire de la publicité. Cette année Puresound veut se profiler beaucoup plus sur le marché en participant à différents salons audio. De bons projets pour l’avenir.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.