Inspired by Music for Pleasure – Part Two

In Part One maakte ik al duidelijk dat ik het Music For Pleasure gehalte graag hoog zie en ik beschreef het plezier dat we beleven aan het kado dat we kregen van Kevin Deal: de Rolling Stones print.

Een jaar later kregen we van Michel en Lys-An (Mies en Lies), die ook altijd een weekje bij ons doorbrengen in de zomervakantie een print van Het Laatste Avondmaal zoals geschilderd door Michel Achard.

Ik kan hier een heel verhaal schrijven over hem, maar U vindt het allemaal op www.michelachard.com. Een site met onder andere heel wat muziek gerelateerde plaatjes. En U kunt er gewoon online bestellen. Hieronder ziet U er al een aantal. Overigens zijn we deze keer NIET in een van de plaatjes ge-photoshopped. Of moet ik zeggen “nog niet”?

Aardig detail is dat Michel Achard nog een tijdje in Media City Hilversum heeft gewerkt bij het bedrijf van Tom Manders (zoon van …) en samen zijn ze verantwoordelijk voor het boek “Fascinatio de wonderwind”.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.