Whitney Houston, Serge Gainsbourg … een memorabele ontmoeting

Toen ik hoorde dat Whitney Houston ons ontvallen was, moest ik meteen denken aan het beroemdste stukje televisie van haar (voor mij tenminste) en mijn all-time-favorite Serge Gainsbourg, het lelijkste Franse mannetje ooit. En wat doet ie voor ie zelf het tijdelijke met het eeuwige verwisselt? Zo ongeveer alles waar het mannelijke deel van de wereld over droomt. Hij houdt het met Jane Birkin, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve en nog een hele rij anderen waarvan je mag zeggen “niet de minste”.

Bij Whitney is het -denk ik- alleen bij een uitnodiging gebleven, toen hij stomdronken, live op TV, vroeg voor een “toetje”. Foutje, (niet) bedankt? Maar, laten we ook niet vergeten al die geweldige muziek en teksten die de man ons nagelaten heeft. Tijdens het zoeken naar het filmpje met zijn fameuze verzoek aan Mevrouw Houston, kwam ik de volgende (toepasselijke?) tekst tegen:

Oh my Lady Héroïne
Oh ma beauté ma divine
Referme sur moi tes ailes
Mon bel ange ma toute belle

Op YouTube meldde vandaag iemand dat Serge en Whitney misschien spoedig een nieuwe kans krijgen … Who t** f*** knows …?

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.