Uitzending gemist…

Schreef ik vorige week nog en liet ik dat extra blog plaatsen op vrijdag om niet met oud nieuws te komen:

De VPRO gaat vanaf a.s. zaterdag 25 februari de negendelige documentaire serie Classic Albums uitzenden!

Sterker nog, gedurende de nacht kwam er een Skype bericht van mijn dochter Case binnen: “Snel, kijk op NL1”. En ik bedenk me meteen 2 dingen. Ik weet niet eens met 3 remotes op de bank hoe ik de TV aan moet zetten en af moet stemmen (maar goed dát vind ik niet zo erg), maar ik bedenk me ook dat ik er niet aan gedacht heb naar het programma te kijken waar ik zelf op gewezen heb. Dus … www.uitzendinggemist.nl dan maar. Niet dat ik daar ervaring mee heb, maar dat typt mijn dochter ook nog gauw in op Skype.

Dus vandaag inderdaad maar eens gekeken en BINGO. The Doors. De muziek (en tekst) die volgens mij standaard bij ieders opvoeding horen. Zonder dat lopen ze allemaal tegen een muur en deze band geeft ze “doors” om die muur van overgang te passeren. Heel leuk om al die muziek weer eens voorbij te zien komen en mensen uit die tijd te horen. Beslist even inhalen als U het ook vergeten bent.

En denkt U, leuk dat moeten mijn pubers echt even gezien hebben, dan gewoon downloaden, op dvd zetten en cadeau geven. Ook oudere jongeren van 40, 50 jaar die nog steeds voor de muur staan en de eerste overgang nog niet gepasseerd zijn, kunnen er iets mee. Als ze denken van niet, vergeet ze dan verder maar. Voor het downloaden heeft U overigens een apart programma nodig: gemistdownloader. Kunt U downloaden van: www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/. Werkt als een speer, een kind kan de was doen, dus U waarschijnlijk ook, en het is simpeler dan de TV aanzetten en het juiste kanaal zoeken.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.