We gaan naar China toe… We gaan naar China toe… slot

Deze drie-op-een-rij “pinda-foto” was eigenlijk de foto die het begin van deze China reis had moeten sieren, maar ik kon ‘m helaas niet eerder vinden.

Deze prestatie is het begin geweest van mijn chopstick “faam”. Toen ik ooit in Shanghai tijdens een diner, waarbij we geplaagd werden door een hardnekkige vlieg, de aanval inzette met mijn 2 stokjes, en in het wilde weg probeerde deze treiteraar uit de lucht te plukken, oogstte ik eeuwige roem van de aanwezigen toen ik deze vlieg zomaar tussen mijn 2 sticks gevangen en geplet had! Dat lukt je geen 2 keer in je leven :-).

Maar goed, onze China reis zit er weer op. Tijdens de boot trip van Mainland China naar Hong Kong nog mogen genieten van tientallen zieke Chinezen die met het hoofd voorover luidruchtig in het “kotszakje” keken. Daarna, voor ons vertrek, nog een half dagje Hong Kong om de overgang China Europa niet te plots te maken. Op Facebook heeft U wellicht gezien hoe de Westerlingen (van de beurs) zich na het werk vermaken: in de kroeg met grote potten bier. Leuk was te horen van onze gesprekspartner  Richard Cheong van zijn baas te horen kreeg dat ie ons moest volgen omdat we als een van de weinigen met een 2-kanaals verleden zo overduidelijk op de huidige actuele media aanwezig zijn. Groot was zijn verbazing toen ie in de loop van het gesprek vertelde dat ie jaren geleden aan vrienden regelmatig een AH! buizen cd speler -afkomstig van Upscale Audio- geleverd had en wij ‘m konden vertellen dat wij die gemaakt hadden :-). De (audio)wereld is zo groot nog niet.

Inmiddels in Nederland aanwezig zijn we vrijwel zonder jetlag weer aan het werk en houden we ons weer druk bezig met allerlei audio gerelateerde zaken in de BeNeLux én daarbuiten natuurlijk. Heeft het uw interesse … volg ons hier en op onze andere websites en blogs. 感谢您的关注.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.