Pictures of Audio Research new products – Part two

Yesterday we shared official pictures of the REF75 amplifier (already ready to listen at Rhapsody in Hilversum and at Dé Hifiwinkel in Beek-Ubbergen). Today a more simpler product; the phono stage ARC LP1.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gisteren lieten we de officiële plaatjes van de REF75 eindversterker (al te horen en te zien bij Rhapsody in Hilversum en DÉ HifiWinkel in Beek-Ubbergen) zien, vandaag een eenvoudiger product, de ARC LP1 phono-stage. Kijk wederom met plezier.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.