A real VENERE good morning! – Part One

We have the great pleasure to introduce you the BRAND NEW VENERE WEBSITE: discover the design and technical features of our Venere latest creations…and let us know what you think! www.sonusfaber.com/venere/en/

Met plezier introduceren we de GLOEDNIEUWE VENERE WEBSITE: ontdek het ontwerp en de technische bijzonderheden van Sonus faber’s laatste creaties … en laat ons weten wat U denkt! www.sonusfaber.com/venere/en/

E’ con grande piacere che vi presentiamo il NUOVO SITO DELLA LINEA VENERE: vi invitiamo alla scoperta del design e delle caratteristiche tecniche delle nostre ultime creazioni…fateci sapere cosa ne pensate! www.sonusfaber.com/venere/en/

Deze slideshow vereist JavaScript.

Avec grand plaisir, nous vous présentons le NOUVEAU SITE POUR LA GAMME VENERE. Nous vous invitons à explorer la conception et les caractéristiques techniques de nos dernières créations. N’hésitez pas à nous dire ce que vous en pensez! www.sonusfaber.com/venere/en/

Es macht uns große Freude die GANZ NEUE VENERE WEBSITE zu presentieren: entdecken Sie die Design und technischen Eigenschaften unserer neuesten Venere Kreationen … und lasst uns wissen was Sie davon denken! www.sonusfaber.com/venere/en/

我们很高兴向您介绍全新的VENERE网站:发现我们VENERE最新创作的设计和技术特点,让我们知道你的想法!www.sonusfaber.com/venere/en/

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op A real VENERE good morning! – Part One

  1. hifiwinkel zegt:

    Ziet er schitterend strak uit op de foto’s. Ben erg benieuwd naar de klank

    Rob Wilms

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.