La vita è bella … aldus Rhapsody in Hilversum – 8 en 9 september

Aida van Verdi is een hoogtepunt op het gebied van opera. De Sonus faber Aida is net zo groots als deze opera en uniek op elk gebied. Een muzikale openbaring uit Italië dus. Niet alleen de Aida zal acte presence geven maar ook het totaal nieuwe ontwerp van Sonus faber de Venere. De Venere is het instap model van Sonus faber. We kunnen u beloven dat het een spectaculaire instap is. Een weekend vol Italiaanse sfeer.

Zo hebben we ook de beste espresso bar van Nederland uitgenodigd. Raymond van Doppio espresso te Hilversum is een freak in koffie zoals wij dat in audio zijn. Hij staat dit weekend garant voor de beste espresso en cappuccino. Ook zal Imre van Varga’s Fijne Wijnen te Hilversum dit gehele weekend aanwezig zijn om u te voorzien van de heerlijkste Prosecco’s uit Italië. Niet alleen onze zintuigen proeven en horen worden geprikkeld maar ook onze ogen worden gestreeld met een antieke Ducati en verschillende oude Italiaanse auto’s en natuurlijk door Sonus faber zelf!

Naast al dit schoons hopen we de nieuwe versterkers van Dan D’Agostino in huis te hebben die dan de Aida zullen aansturen. De Venere luidspreker laten we u horen met PrimaLuna versterkering.

Kortom een heerlijk weekend (8 en 9 september) in de nazomer om te genieten van al dit moois. 

Rhapsody – Sound & Vision, Borneolaan 25 – 1217 GX Hilversum

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dan d'Agostino, Dealers - Revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Shows, Sonus faber en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.