M2Tech hiFace Two in Tone Audio

Wie M2Tech als merk niet kent, leeft waarschijnlijk nog in het analoge tijdperk. Niet dat dit een probleem is, het is alleen maar mijn manier om aan te geven dat het merk in zeer korte tijd een hoge mate van bekendheid verworden heeft bij de “hedendaagse” audio liefhebber.

Met name de hiFace USB stick is natuurlijk de grote gangmaker voor het merk geweest. Die originele hiFace heeft nu gezelschap gekregen van een de nieuwe hiFace Two. Hans Beekhuyzen van The Beekhuyzen Project heeft beide sticks getest en U kunt zijn bevindingen op zijn site vinden, zowel in het Nederlands als mede in het Engels.

In de USA heeft Tone Audio de hiFace Two versie getest en het resultaat vindt U hier.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in M2Tech en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.