Een Gelukkig, Voorspoedig en vooral Gezond 2013.

nieuwjaarAllereerst wensen wij iedereen een Gelukkig, Voorspoedig en vooral Gezond 2013.

Een nieuw jaar staat natuurlijk weer bol van goede voornemens en nieuwe plannen. Onze plannen zijn in ieder geval om uit 2013 te halen wat er in zit en à la 2013 maximaal gebruik te maken van internet en de daarmee verbonden “gereedschappen”. Denk aan websites, blogs, Facebook, Twitter.

Vandaag 1 Januari 2013, zijn we daar al meteen mee begonnen. PrimaLuna heeft een foto wedstrijd georganiseerd op de PrimaLuna Facebook pagina. U hoeft geen PrimaLuna te hebben, U hoeft geen PrimaLuna te kopen, U hoeft zelf geen buizenversterker te hebben (het is wel gemakkelijk). Het enige dat U moet doen is een zelfgemaakte foto van een buizenversterker inzenden via de Facebook pagina. De foto die de meeste stemmen krijgt, wint, en de maker van de foto ontvangt als prijs een set van 4 EAT/PrimaLuna KT88 buizen ter waarde van Euro 1.400,00! Klik hier om naar de PrimaLuna Facebook pagina te gaan.

TubeRoll

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een Gelukkig, Voorspoedig en vooral Gezond 2013.

 1. Iedereen de beste wensen voor 2013

  En leuke wedstrijd trouwens, mijn MiniWatt staat er op!

  https://www.facebook.com/PrimaLuna.audio?sk=app_451684954848385&app_data=view-vote%2Cfor-164305

  Ik wens alle deelnemers succes.

  Groet,

  Eric Beenhakkers
  Hi-Stands

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.