Betaalbare en minder betaalbare buizen …

kt88De eerste dag van het Nieuwe Jaar 2013 zijn we meteen van start gegaan op Facebook met een PrimaLuna foto wedstrijd. Iedereen die een Facebook account heeft kan meedoen, je hoeft er geen PrimaLuna voor te hebben, je hoeft er geen PrimaLuna voor te kopen, je hoeft er zelfs geen buizenversterker voor te hebben (hoewel dat wel handig kan zijn). Je hoeft alleen een foto in te sturen van je buizen apparaat, of van het buizenapparaat van een vriend of kennis, verzin het maar. Zolang het maar uw foto is. De prijs die gewonnen kan worden is een set van 4 PrimaLuna/EAT KT88 buizen ter waarde van € 1.400,-. Oooops ….. Zijn buizen zo duur ?????????

Nee, de meeste buizen zijn -gelukkig- lang niet zo duur. Met name PrimaLuna buizen zijn heel betaalbaar, alleen al omdat we die buizen niet als verkoop artikel, maar als service artikel bestempeld hebben. Om de hobby betaalbaar te houden. Immers alles aangaande PrimaLuna staat in het licht van de meest maximale prestaties voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag.

En die PrimaLuna/EAT buizen dan? Ja, dat is dus de bekende uitzondering op de regel. Bij diverse PrimaLuna distributeurs maakten we kennis met de EAT buizen en het is simpel, ze zijn indrukwekkend. Of zoals Sistrade in Zwitserland zegt: “In Zwitserland is de PrimaLuna geïntegreerde versterker met EAT buizen een 100% onverslaanbaar apparaat.”  Ricardo Franassovici van Absolute Sounds in Engeland, verwoordt het anders “EAT KT88 tubes are the Viagra for your  PrimaLuna!” Voor de kenners zou het effect dus duidelijk moeten zijn.

EAT_primaluna_tubes

Omdat we Miss Jozefina van EAT al jaren kennen, omdat we ook haar EAT KT88 buizen in diverse versterkers toegepast hebben, leek het ons een leuk idee om 100 quad sets PrimaLuna/EAT KT88 te laten maken. En dat hebben we dus gedaan. Één van die sets wordt als prijs weggegeven in de Facebook PrimaLuna Foto Wedstrijd.

Dus … voor dagelijks gebruik kunt U heel goed uit de voeten met de standaard, betaalbare buizen van PrimaLuna (en andere buizenmerken), maar voor een feestje, ja, voor een feestje kan een setje PrimaLuna/EAT KT88 misschien wel voor nieuwe hoogtepunten zorgen … Overigens, de Tungsol KT120 buizen die de laatste tijd erg in de belangstelling staan, doen het óók meer dan uitstekend en zijn zéér, zéér betaalbaar, zeker in vergelijk met de “feest”buizen van PrimaLuna/EAT!

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, PrimaLuna en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.