Rob Wilms, DÉ HifiWinkel Beek-Ubbergen over Sonus faber Venere …

dehifiwiblackm (1)De Sonus faber Venere luidsprekers hebben de afgelopen tijd hun weg gevonden naar verschillende dealers. Een aantal van hen gaven ons hun eerste reacties. Vandaag Rob Wilms (Dé HifiWinkel Beek-Ubbergen)

The Sonus faber Venere speakers are now at different dealers and a few of them shared their reactions. Today Rob Wilms (Dé HifiWinkel Beek-Ubbergen)

Richard bracht de Venere 2.5 afgelopen donderdag hier en heeft ze meteen ook opgesteld en aangesloten. Gewacht met luisteren tot de volgende dag, net voor ik naar huis ging en … ’t werd al met al toch wat later. Tjonge, wat spelen die luidsprekers (zelfs nu al) prachtig! En dat voor een prijs van 2550 Euro. Per paar.

Ongelooflijk! Bovendien zien ze er ook nog eens zo gelikt uit. Dit is echt uniek! Ik hoop dat ik snel tijd heb om ze in verschillende combinaties te gaan beluisteren.

color-blanco-sonus-faber-venere

Richard delivered the Venere 2.5 last Thursday and right away he installed and connected them. I waited for listening to them till the next day, just before I wanted to leave for home and … it became later than expected.

My God, these speakers sound (already now) beautiful! And that for a price of 2550 Euro. Per pair. Unbelievable! Next to that they look gorgeous. Really unique. I hope I have soon time to auditioning them in different combinations.

shopDé Hifiwinkel — Rijksstraatweg 251 — 6573 CW Beek-Ubbergen — The Netherlands –

Tel. +31 (0)24 684 20 91 — Fax +31 (0)24 684 26 02 — hifiwinkelbeek@gmail.com

 

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.