Olav Blom en Chris van Hal van Hifi Studio Wilbert over Sonus faber Venere …

hifistudiowilbert1De Sonus faber Venere luidsprekers hebben de afgelopen tijd hun weg gevonden naar verschillende dealers. Een aantal van hen gaven ons hun eerste reacties. Vandaag Olav Blom en Chris van Hal (Hifi Studio Wilbert)

The Sonus faber Venere speakers are now at different dealers and a few of them shared their reactions. Today Olav Blom and Chris van Hal (Hifi Studio Wilbert)

Sonus faber doet het wéér, en hoe!

De nieuwe Venere serie is voor het beroemde Italiaanse merk een doorbraak op meerdere vlakken: uiterlijk en prijs/kwaliteit verhouding zijn op z’n minst baanbrekend. De prachtige hoogglans afwerking kenden we natuurlijk al wel van dit merk, maar in deze prijsklasse hebben ze nog niet eerder zo’n “package” gemaakt. Want ja, de echte Sonus klank is er weer helemaal: heerlijk vloeiend en organisch, lekker los en met een schitterend timbre. En ook, qua uiterlijk is direct de amandelvorm herkenbaar, die we al langer kennen en de speakers een zeer appetijtelijk uiterlijk meegeven. De 1.5 monitor kost 1150 Euro per set, de stands zijn 450 Euro per paar. Het staande model, de 2.5, echte kamer vullende jongens, komen op 2550 Euro per paar.

Kom luisteren, ze staan klaar!

Sonus-Faber-Venere

Sonus faber does it again, and how!

The new Venere series of the famous Italian brand is a breakthrough in several ways: appearance and price / quality ratio is at least groundbreaking. The beautiful high gloss finish we already knew of course of this brand, but at this price they have never offered such a “package”​​. And yes, the real Sonus sound is there again, completely: deliciously smooth and organic, very loose and with a beautiful timbre. And yes, the almond shape appearance, which we already know for so long and which gives the speakers a very appetizing appearance, is instantly apparent. The 1.5 Monitor costs 1150 Euro per set, the stands are 450 Euro per pair. The floor standing model, the 2.5, real room filling “boys” are available for 2550 Euros per pair.

Come and listen, they are ready to rock!

hifistudiowilberthifi studio Wilbert – Korte Jansstraat 11- 3512GM – Utrecht
+31302319874 – wilbert@wilbert.nl

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.