“Goedemiddag, met Walter van Audiohome Hifi Studio’s in Eindhoven …”

SONY DSC“Goedemiddag”!

“Ja, ik dacht, het is zaterdag, maar jou kan ik wel op zaterdag bellen. Normaal doe ik dat niet. Ik bel importeurs niet in de avonduren of op zaterdag ”.

“Geen probleem Walter, mij kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen als je denkt dat het nodig is. Ik ben trouwens nu lekker aan het werk in Vught, want er moet de komende week weer een hoop weg ”.

Zo begon het telefoontje dat ik kreeg van Walter Nowak van Audiohome Hifi Studio’s in Eindhoven. Walter belde om me te vertellen dat hij goed nieuws had. Over de Sonus faber Venere luidsprekers.

“Ik heb goed nieuws. Die Sonus faber Venere luidsprekers vinden wij erg goed. Die willen we dan ook houden. Ze zien er heel erg goed uit, ze klinken heel erg goed, zeker als je dan ook nog eens de prijs in ogenschouw neemt”.

DSC_1383

Dat is goed nieuws voor een zaterdagmiddag. Maar Walter was nog niet klaar. Héél toevallig hadden ze de afgelopen week in de winkel nog een Sonus faber ervaring.

Een klant met een rare storing in zijn bij Audiohome gekochte versterker, had de rest van zijn installatie meegebracht naar de winkel voor een totaal onderzoek. Het probleem bleek ‘m te zitten in een 2ehands aangeschafte luidsprekerkabel (interne kortsluiting). Maar de klant had ook een paar Sonus faber Toy luidsprekers meegebracht en die werden dus ook beluisterd.

SONY DSC

Walter: “Ook deze Sonus faber Toy luidsprekers maakten een zéér goede indruk. Daar gaan we dus ook eens intensiever naar kijken en luisteren. Kennelijk is de kwaliteit van Sonus faber nog beter dan ik al dacht ….”.

Klik op de foto’s te vergroten

Dus … vanaf heden kunt U de Sonus faber Venere luidsprekers ook vinden bij Audiohome Hifi Studio’s in Eindhoven.

SONY DSCU vindt Audiohome Hifistudio’s op onderstaand adres:
Hoogstraat 3
5611 JP Eindhoven

+31(0)40-2446952
www.audiohome.nl
audiohome@chello.nl

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Dealers aan het woord - La parole aux revendeurs, Luidsprekers - Enceintes, Sonus faber en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.