Fedex, UPS, DHL… kies maar uit.

transportAls U in het bezit bent van een Durob Magazijn Pakbon, dan ziet U daarop onder andere de volgende tekst:

“Inde meeste gevallen leveren wij de door U bestelde apparatuur -vaak groot en zwaar- persoonlijk bij U af. Deze manier van leveren is duurder, maar ook een extra service.”

Wij denken inderdaad dat het leveren van grote en zware materialen het best gedaan kan worden door “eigen mensen”. Die beseffen hoe kostbaar en fragiel de apparaten in kwestie zijn en gaan er normaal gesproken super voorzichtig mee om. Dus wat ons betreft liever afgeleverd door onze eigen Richard als door eender welke vervoerder. Hoe goed hun intenties ook moge zijn.

Kleine, lichte materialen laten zich natuurlijk in de meeste gevallen 100% goed en veilig verpakken en wat de vervoerder er ook mee doet -behalve misschien er met een wals overheen rijden, er kan weinig mee mis gaan.

Ik moest aan het bovenstaande denken, toen ik een filmpje te pakken kreeg met een aantal “stevige” afleveringsmethoden. Je moet er niet aan denken dat daar een van je net aangeschafte audio apparaten in zit. Have fun!

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Fedex, UPS, DHL… kies maar uit.

  1. Bert Oling zegt:

    Ach ja meestal gaat het goed,ik ken de meeste bezorgers en ze kennen mij. Maar het is ook wel eens (bijna) mis gegaan. Nog niet eens zo lang geleden verwachte ik een (duur) pickup element voor een test ( – btw ben heel benieuwd naar de Kiseiki Blue NOS -). Via het track & trace kon ik zien dat hij aangetekend verstuurd was, een dag later stelde ik vast dat ie bezorgd was. Alleen ik had het juweeltje niet in mijn bezit. Bij navraag bleek ik getekend te hebben voor ontvangst, maar niet echt dus!. Tot ik de volgende dag wat post opruimde en daar tussen een aantal dikke enveloppen – de podiumkunstenwereld is altijd lang van stof – een soort leveringsbewijsje van de vervoerder aantrof met daarop het volgende krabbeltje: het pakje heb ik onder een plankje in uw voortuin gelegd onder 1 van de planten. Jawel hoor…..

  2. Inderdaad Bert, meestal wel. Gelukkig maar. De keren dat het NIET goed gaat die blijven je namelijk het best bij. Afgelopen week weer een doosje van Audio Research kwijt geraakt. Wel verzekerd, maar toch. Je vraagt je af wat de eerlijke vinder / ontvanger met zo’n doosje doet dat aan alle kanten een ander adres dan het zijne heeft. Was het maar een apparaat geweest :-). Dan was het goed geweest voor onze omzet bij ARC en was het voor de vinder / ontvanger ook leuker geweest.

    De Kiseki Blue N.O.S. is maar in een beperkte serie van 100 stuks gemaakt, maar de Kiseki Blue N.S. (voor de verschillen en de overeenkomsten zie http://www.kiseki-eu.com) is “alive and kicking” en is maandelijks beschikbaar in batches van minimaal 50 stuks. Ik heb een productie-truc bedacht die de benodigde tijd om de spoelen te wikkelen, flink zou moeten verminderen. Die truc wordt nu in de praktijk onderzocht en als het werkt, dan spoedig meer “supply”!

    Heb jij toch weer geluk dat die wietplanten in je voortuin goed voor je pakjes zorgen :-).

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.