CES 2013 Discussions – CES 2014 Pictures from PrimaLuna USA

CES 2013 discussions (translated from Italian): “I don’t understand why these PrimaLuna  rooms have always such good sound in their demo’s. These speakers sound so much better here. And their rooms are always full of people. People who seems to stay longer with them than with us. Maybe our rooms are too big?”

I don’t think the Italians realized we were understanding more than Dutch and English. While they talk we smile and “recorded” their words. 🙂

CES 2014 pictures (received from Kevin Deal – PrimaLuna USA – the “happy” man).

cesbradcesjeffdorgay ceskenkessler cesdemoset cesdealhanning cesdeal1 cesdealmanley

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Audio Research, CES 2013, PrimaLuna, Sonus faber en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op CES 2013 Discussions – CES 2014 Pictures from PrimaLuna USA

 1. remaster1 zegt:

  Hallo volgers vrienden en kennissen. Ik heb mijn ProLogue One laten up tunen bij Dè Dé Hifiwinkel. En Herman en de zijnen hebben er op een superwijze uit mijn PL One een versterker getoverd die op een volledig ander level zit met zijn KT120 buizen in plaats van EL34. In de plaats van de gewone standaard buisjes die op voorversterking zitten, zitten er nu Gold voorbuisjes in. En dit alles met een super sevice. Nu ben ik aan het luisteren naar Cuby & The Blizzards op vinyl. Super man. Dat zijn lp’s van +-40 jaar oud en je zou het moeten kunnen horen die klank. De opnames klinken nog zoals of nog beter dan nieuw gekochte platen … En dan nog maar om te zwijgen over de weergave van CD via mijn ProLogue Eight. Dat is nu ook reeds super maar die zal later ook nog eens mogen als het gaat up getuned worden. Maar dat is toekomst muziek… Alles op zijn tijd…

 2. hermanvandendungen zegt:

  Mooi dat je zo tevreden bent. Altijd goed te horen. Groet, Herman

 3. remaster1 zegt:

  Wat goed is, is goed Herman. En wat super goed is, moet zeker verteld worden…
  Want voor jullie is het ook fijn om eens te lezen wat de gewone consument over zijn produkt denkt. Want het zijn zij die jullie materiaal kopen en op termijn herkopen… Of andere produkten van Primaluna kopen.
  Groet, J-P

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.