Richard’s D’Agostino Feestje — Richard’s D’Agostino Party

Richard’s D’Agostino Feestje!

dagostino-logoDinsdag, net na het middag uur rammelt de magazijn bel. Richard drukt iets gehaaster als anders op zijn afstandsbediening om de roldeur te openen. Hij verwacht blijkbaar iets spannends. DHL Freight met 2 grote koffers. Richard ziet het aan met een big smile. Meteen na vertrek van de DHL man moeten de koffers open. Hoogst persoonlijke inspectie door Richard. Bij het openen van de koffers begint zijn verjaardagsfeestje pas echt. Als eerste de zwarte koffer. Met veel bewondering en enthousiasme stort Richard zich op de Dan D’Agostino Momentum Stereo Amplifier om hem vervolgens direct te inspecteren. Inmiddels, ook Michiel erbij om de tweede koffer te openen. Dit nieuwe type koffer is stoer en stijlvol. Full metal, D’Agostino logo erop, rondom sloten. Dit wil je zeker open maken! In deze tweede koffer de subliem ogende Dan D’Agostino Super Analog voorversterker! Een compleet verjaardagfeest. Volgende week worden deze twee ‘pracht’ producten door Richard persoonlijk bij Rhapsody afgegeven. Michel heeft er enkele foto’s van gemaakt die hierbij gaan (zie onder). Wat vindt U ervan? Iets voor uw verjaardag? We horen het graag.

Richard’s D’Agostino Party!

dagostino-logoTuesday afternoon, the warehouse ring goes off. Richard hurries and presses a little faster than usual on his remote control to open the door. He is apparently expecting something exciting. DHL Freight with two large suit-cases. Richard looks at it with a big smile. Immediately after the departure of the DHL driver he wants the suitcases to be opened. Personal inspection by Mr. Richard. Now his birthday party really starts. He starts with the black suitcase. With a lot of admiration and enthusiasm Richard takes out the Dan D’Agostino Momentum Stereo Amplifier and immediately inspects it. Meanwhile, also Michiel arrived to open the second suitcase. This new model suitcase looks tough and stylish. Full metal, a D’Agostino logo on it, locks all around. This you definitely want to open! In this second suitcase, we find the sublime looking Dan D’Agostino Super Analog preamp! A complete birthday party! Next week, these two ‘beauty’ cases are going to be personally delivered by Richard to Rhapsody. Michiel has made a few pictures and these you see here (see below). What do you think? Something for your birthday? Also in that case we like to hear from you.

100_5711 100_5717 100_5721

Over hermanvandendungen

Almost 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Dan d'Agostino, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.