Krell Benelux part two

KrellDe mensen die onze blog en facebookpagina volgen, hebben kunnen lezen dat Durob Audio besloten heeft om de import en distributie van Krell te beëindigen. Na zoveel jaar doet het natuurlijk “pijn” om zo’n beslissing te moeten nemen, maar de redenen, die beschreven staan in de vorige blog, zijn voor ons voldoende aanleiding geweest om de samenwerking te stoppen.

Na het verspreiden van het nieuws hebben wij verschillende reacties ontvangen van klanten. Logisch. Met name kwam in de reacties naar voren “wat als mijn Krell product een klacht of een defect heeft? Bij wie kan ik NU terecht”.

Voor de mensen die deze logische “gedachten” hebben, willen we benadrukken dat U gewoon bij ons, bij Durob Audio, terecht kunt. Wij hebben met Krell de afspraak dat “Krell eigenaren” bij ons terecht kunnen voor service issues. Ook Krell begrijpt dat al die apparaten die in de markt staan, nazorg nodig hebben en dat de bestaande ervaring daarmee voor de eindgebruiker buitengewoon belangrijk is.

Het betekent dus niet dat Durob Audio niets meer voor U als Krell eigenaar wil en kan betekenen. Onze jarenlange ervaring met Krell blijft voor U beschikbaar zoals U dat van ons gewend bent. Dus … mocht uw Krell product service nodig hebben, neem contact met ons op!

Óók levering van Krell producten zullen wij in voorkomende gevallen blijven verzorgen.

Voornaamste gevolg van ons besluit is dat wij niet meer de exclusieve vertegenwoordiger van de fabrikant zijn, en dus ook niet het juridische aanspreekpunt voor een niet door ons geïmporteerd cq gedistribueerd product.

Heeft U nog verdere vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bij eventuele vragen of opmerkingen kunt U contact opnemen met De Hifiwinkel of Durob Audio.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, Krell Industries, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.