M2TECH!

M2Tech_Logo

Al geruime tijd is Durob Audio importeur van M2Tech in de BeNeLux.

M2Tech is een klein Italiaans bedrijf dat al geruime tijd innovatieve digitale producten op de markt brengt. Daarnaast ontwerpt men ook schakelingen en producten voor andere bedrijven. De producten zijn eenvoudig doch stijlvol afgewerkt en bieden de audio-liefhebber veel plezier en bewezen betrouwbaarheid. In de jaren dat wij M2Tech vertegenwoordigen, hebben wij kunnen constateren dat er weinig apparaten met klachten onze technische dienst zijn gepasseerd!

M2Tech is een bedrijf dat met een kleine groep enthousiaste en deskundige mensen, dat probeert om zich te onderscheiden in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Computer-gerelateerde producten vragen vaak extra zorg en tijd om optimaal te kunnen presteren. Op de website van M2tech krijgt U naast een goed beeld van de producten van M2Tech, ook heel wat informatie die U kunt gebruiken bij de installatie van M2Tech, maar ook andere digitale, producten. Bezoek de website HIER.

Mocht U na het bezoek aan de website nog vragen hebben, dan horen we dat graag! Heeft U ervaring met producten van M2Tech die U wilt delen, dan horen wij dat uiteraard ook graag! Info@durob.nl

youngdsd3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

youngdsd4

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Dealers - Revendeurs, M2Tech en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.