Copland DAC 215. “Highly Recommended” door What Hifi.com

 

Copland Audio DAC 215Ole Muller, de man achter Copland, maakt al vele jaren heel bijzondere geluidsapparatuur. Ole ontwerpt buizenversterkers, maar ook transistorversterkers en combinaties hiervan. Zijn ontwerpen zijn puristisch, prachtig gebouwd en klinken fantastisch.

De laatste creactie van Ole Muller is de DAC 215. Naast hoogwaardige d/a converter (dsd) is de 215 ook een zeer fraaie hoofdtelefoonversterker. De Copland DAC 215 is eveneens als lijn-voorversterker (via een analoge ingang) te gebruiken.

What Hifi.com heeft een zeer duidelijke en uitgebreide review over de Copland DAC/hoofdtelefoonversterker 215 gepubliceerd. In de review komt onder andere duidelijk de diversiteit van de DAC 215 naar voren. “Highy Recommended” door What Hifi.

Lees HIER de gehele review!

De DAC 215 is in Nederland te beluisteren bij Dé Hifiwinkel Beek – Ubbergen. Binnenkort zal de DAC 215 ook in België te beluisteren zijn. Wordt vervolgd!

Website Dé Hifiwinkel Beek – Ubbergen: http://www.hifiwinkel-beek.nl/

Website Copland Audio: http://copland.dk/

 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Copland, DAC en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.