Aanstaande zaterdag 18 mei is het PrimaLuna dag bij RealFineAudio in Twijzelerheide

Aanstaande zaterdag 18 mei is het PrimaLuna dag bij RealFineAudio in Twijzelerheide. Tijdens deze dag zal het team van RealFineAudio een aantal producten uit de nieuwe PrimaLuna EvoLution serie presenteren. Onder andere de EVO 100 Tube Digital AnaLogue Converter, EVO 300 Tube Integrated Amplifier, EVO 400 Tube Integrated Amplifier, EVO 300 Tube Preamplifier en EVO 300 Tube Poweramplifier zullen spelen met de prachtige luidsprekers van Harbeth en AudioSolutions.

Neem voor meer informatie contact op met RealFineAudio via tel: 06 149 44 640 of via email: info@realfineaudio.nl

This saturday, May 18, 2019, is PrimaLuna day at RealFineAudio in Twijzelerheide ( the Netherlands ). During this day, the team of RealFineAudio will demonstrate products from the new PrimaLuna EvoLution series.

The PrimaLuna EVO 100 Tube Digital AnaLogue Converter, EVO 300 Tube Integrated Amplifier, EVO 400 Tube Integrated Amplifier, EVO 300 Tube Preamplifier and EVO 300 Tube Power Amplifier will play with the beautiful speakers of Harbeth and AudioSolutions.

For more information, please contact RealFineAudio by phone: 06 149 44 640 or through email: info@realfineaudio.nl

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 100 Tube Digital AnaLogue Converter, PrimaLuna EVO 100 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 100 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 100 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier, PrimaLuna Tube Amplifier, PrimaLuna Tube Audio en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.