MORE MUSIC VANAF 1 SEPTEMBER 2019 DISTRIBUTEUR VAN PRIMALUNA

Persbericht

Vlijmen/Groenekan, 14 augustus 2019

Distributie PrimaLuna BeNeLux

Durob BV en More Music BV delen U mede dat per 1 september 2019 More Music BV verantwoordelijk zal zijn voor de exclusieve distributie van het merk PrimaLuna in de BeNeLux.

Durob BV, initiator van het merk PrimaLuna sinds 2003, blijft verantwoordelijk voor het ontwerp, productie, mondiale promotie en technische ondersteuning van PrimaLuna.

More Music BV, BeNeLux distributeur van meerdere hoogwaardige audio merken in de BeNeLux, zoals Avalon, Aurender, Pass Labs, DCS, Spectral, Golden Ear, MIT, Shunyata, Moon, Estelon en meer, zal verantwoordelijk zijn voor lokale promotie, bevoorrading, technische nazorg van PrimaLuna in de BeNeLux in samenwerking met het More Music dealer netwerk.

Herman van den Dungen: “Ik ben dankbaar dat na 45 jaar “audio” in de breedste zin des woords, ik hiermee de kans krijg me nog intensiever bezig te houden met dat wat eigenlijk altijd de rode draad in mijn audio-leven is geweest: het werken aan eigen merken. In het verre verleden begonnen met KISEKI, AUDIOPHILE PRODUCTS en de laatste 16 jaar met PRIMALUNA. Ik hoop dat ik spoedig nieuwe modellen kan laten zien van de eigen “Durob MerkenPrimaLuna, Kiseki, Mystère, AudioMéca, Floyd, Bow Technologies, Thule Audio en wie weet wat nog meer … Ik ben zeker dat met het overdragen van de PrimaLuna distributie aan More Music, het merk lokaal in de BeNeLux een boost zal krijgen, die het mijns inziens, verdient!”

Martin Odijk: “Wij zijn zeer verheugd dat wij nu met PrimaLuna een heel mooi, betaalbaar en betrouwbaar buizenmerk in ons programma hebben, waarover niet alleen onze dealers, de pers in eigen land, maar ook  de internationale pers laaiend enthousiast zijn”.

Herman van den Dungen                                                                           Martin Odijk
Durob BV                                                                                                          More Music BV

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.