PrimaLuna Website

Hi Everybody,

Hereby we want to inform you that we have redesigned our Mondial PrimaLuna website.

On www.primaluna.nl you can find now all the information about our PrimaLuna EvoLution Series such as specifications, reviews, manuals, videos and more. Also, you can find on the website our distribution network. In the nearby future, we will also add per country/area at which dealers you can audition PrimaLuna.

Also, we are planning to add a section with customer reviews. If you want to share your PrimaLuna experience with us? Please do not hesitate and click on the following link https://www.primaluna.nl/contact/ to share your PrimaLuna experience with us and with fellow PrimaLuna owners/fans.

If you have any suggestions for our website please send an email to primaluna@primaluna.nl

Thank you and best regards

Team of PrimaLuna!

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 100 Tube Digital AnaLogue Converter, PrimaLuna EVO 100 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 100 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 100 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 200 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 300 Tube Preamplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Poweramplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier, PrimaLuna Tube Amplifier, PrimaLuna Tube Audio en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op PrimaLuna Website

  1. Jan zegt:

    Top website, goed en snel toegankelijk alle informatie snel aanwezig.

  2. Rens Jansen zegt:

    Ziet er goed uit!
    Is het wellicht mogelijk om een link naar andere historische producten van jullie op te nemen? New Tjoep, Triac, de koptelefoon- en de losse phono-versterker uit het verleden? Ik begrijp, geen uitgebreide teksten maar wellicht een link waar info is te vinden.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.