PrimaLuna EVO 300 Tube Integrated Amplifier – Mediaelectronics in Boortmeerbeek

PrimaLuna Dealer, Mediaelectronics in Boortmeerbeek ( België ) heeft onlangs een klant blij mogen maken met een PrimaLuna EVO 300 Tube Integrated Amplifier.

Ik kocht de EVO 300i enkele weken geleden bij Mike en kan deze versterker ondertussen alleen maar aanraden. Vooral de fantastische soundstage, de helderheid en de puurheid vallen enorm op. Jazz komt bijzonder goed tot zijn recht vind ik persoonlijk, de versterker brengt echt terug de emotie in de muziek. Je waant je live aanwezig en je kan de muzikanten vlot aanwijzen alsof het podium voor je zetel staat. Ook het realisme waarmee akoestische gitaar en stemmen weergegeven worden is adembenemend. Je hoort details waarvan je niet wist dat ze in de opname zaten. Tot nu toe geef ik meestal de voorkeur aan de Ultra-linear modus omdat de muziek zo expressiever en dynamischer overkomt, maar het is leuk om met 1 druk op de knop onmiddellijk naar triode te kunnen wisselen. Soms kan deze de « te harde » toppen wat afzwakken zo nodig, of zoals aangeraden door Mike gebruik ik het ook vaker bij oudere opnames van iets mindere kwaliteit.
Daarnaast brengt de warme gloed van de buizen ook een gezellige sfeer in huis. Een belangrijke troef t.o.v. andere buizen versterkers is de Autobias, waardoor buizen wisselen kinderspel wordt.

Mike verleende een uitstekende service en staat ook nadien ter beschikking met altijd bijna onmiddellijk antwoord. Je kan verschillende modellen testen in de luisterkamers, en hij begeleidt enthousiastelingen naar een op maat geschikte keuze, zonder te pushen richting de duurste alternatieven, met top service ook na verkoop.

Een aanrader!

Ivo De Clerck 

Klik HIER voor het bezoeken van de website van Mediaelectronics in Boortmeerbeek – België

Mediaelectronics
T   0478 76 08 01
info@mediaelectronics.com

primaluna evo 300i zwart

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 300 Tube Integrated Amplifier en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.