Review PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier by Stereo+ Magazine Norway!

Last week we received from our distributor in Norway, AudioAktoren, a very nice review about our PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier. The review is written by Roy Ervin Solstad of Stereo+ magazine. The entire review is written in the Norwegian language. Click on the link below to download the entire review.

stereonorway-review-primaluna-evo-400-tube-preamplifierDownload

Hereby we want to thank Roy Ervin Solstad of Stereo+ magazine for reviewing our PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier. Also, we would like to thank Mr Terje Nilsen of Audio aktøren, our distributor in Norway, for making this review possible. Highly appreciated!

Click on the link below for the contact details of Audio aktøren and all PrimaLuna dealers in Norway!

https://www.primaluna.nl/distributors/?country=Norway

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 400 Tube Preamplifier, PrimaLuna Tube Audio, Reviews - Tests, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.