Hi-Fi Messen Show in Horten – Norway

6 & 7 November 2021 the Hi-Fi Messen Show in Horten-Norway 🇳🇴 will take place. During the show our PrimaLuna distributor in Norway, Audio Aktøren, will showcase our new PrimaLuna EVO 300 Hybrid Integrated Amplifier as well as our EVO 400 Tube Preamplifier, EVO 400 Poweramplifier and our PrimaLuna EVO 100 Tube DAC. For more information about the Hi Fi Messen Show, you can visit the website of Hi Fi Messen www.hifimessen.no

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna, PrimaLuna EVO 100 Tube Integrated Amplifier, PrimaLuna EVO 400 Tube Integrated Amplifier, Shows en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.