PrimaLuna Taiwan

We are pleased to announce that Top Audio Inc. in Taiwan has become PrimaLuna’s distributor for Taiwan. Besides PrimaLuna, Top Audio is also the distributor of Aurender, Estelon, Burmester, Artesania Audio, Cardas Audio and other renowned brands. PrimaLuna will be available in Taiwan through Top Audio Inc. dealers. Click on the link below for the contact details of Top Audio Inc.

https://www.primaluna.nl/distributors/?country=Taiwan

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in PrimaLuna en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.