Rhapsody (onze dealer in Hilversum), helemaal onder de indruk van de darTZeel grote klasse — Rhapsody (notre revendeur à Hilversum) totalement charmé par la grande classe du darTZeel


Hifi juwelen!
24 april van 10 tot 16 uur

Hoe ontstaat nou een ideale set? Je zou kunnen zeggen door veel luisterervaring met alle spullen uit audioland, een paar goede oren, etc., etc. Maar vaak gebeurt het spontaan op de werkvloer. Nieuwsgierig als altijd hoe de nieuwe apparatuur of speaker klinkt.Zo hadden we bij toeval de Spectral DMA 360 II op een paar Kharma’s aangesloten, met als voorversterker de DarTZeel in plaats van de DMC30 SS (wereld voorversterker). Wij waren verbaasd over de transparante informatie en muzikale betrokkenheid. Oké de DarTZeel CTH-8550 was al bekend om zijn grote klasse. Harry en Michael zijn al een aantal maanden diep onder de indruk van deze machine. Zo’n combi hadden wij van tevoren niet bedacht. Zo zie je maar.

Des bijoux hifi !

24 avril de 10 heures a 16 heures

Comment créé t’on le set idéal ? Bien entendu, on pourrait dire avec une grande expérience des nombreux produits du monde audio, de bonnes oreilles…etc, etc. Mais souvent tout se passe spontanément en travaillant, en étant curieux et en voulant savoir comment sonne un nouvel appareil ou une enceinte. Aussi, avions nous par accident brancher le Spectral DMA 360 II sur une paire de Kharma et avec comme préamplificateur le darTZeel au lieu du DMC 30 SS. Et nous avons été surpris par l’information transparente et la participation musicale. Okay, le darTZeel est connu par sa grande classe. Harry et Michael sont déjà depuis plusieurs mois impressionnes par cette machine. Une telle combinaison nous ne l’avions jamais pense. Vous voyez.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in darTZeel, Shows, Versterkers - Amplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.