Sonus faber Amati futura


Het is een behoorlijk lange tijd geleden in de audio-geschiedenis dat een luidspreker zoveel lof toebedeeld krijgt.

“Soms zeggen niet audiofiele klanten bijna smalend “hoeveel”? en lachen wanneer zij worden geconfronteerd met de prijs van sommige hi-fi apparatuur. Deze keer niet. Deze keer is de prijs terecht en te rechtvaardigen. Niet alleen zien de Futura’s er fantastisch uit, ze klinken ook fantastisch. Alles van en in deze luidspreker getuigt van het beste van high-end” 

Alan Sircom – hi-fi+

Dans l’histoire de l’audio, il y a vraiment bien longtemps qu’une enceinte n’ait été accueillie unanimement avec autant de compliments !

« Les clients non-audiophiles demandent quelquefois presque en pleurs : « quel est le prix ? » et éclatent de rire lorsqu’ils sont confrontés avec le prix de certains produits hi-fi. Cette fois, ce n’est vraiment pas le cas. Cette fois, le prix demandé est plus que correct et tout à fait justifié. Non seulement les Futura ont une esthétique fantastique, mais leur son est aussi fantastique. Cette enceinte possède tout ce qu’il y a de mieux dans la haute-fidélité » 

Alan Sircom – hi-fi+

Click op de link – Cliquez sur le lien

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Luidsprekers - Enceintes, Reviews - Tests, Sonus faber en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.