Durob Audio distributeur van Audio Research — Durob Audio distributeur d’Audio Research

The Fine Sounds Group Italië, eigenaar van Sonus Faber, Audio Research, Wadia en Sumiko, deelt mede dat zij Durob Audio BV heeft benoemd tot exclusief Fine Sounds vertegenwoordiger en exclusief distributeur voor Audio Research in de Benelux.

Durob Audio BV is opgericht in 1975 en houdt zich vanaf die tijd bezig met diverse onderdelen van de high end industrie, zoals design, fabricage, import en export en distributie van high end audio apparatuur, zoals Sonus Faber. Durob Audio’s oprichter en eigenaar, Herman van den Dungen, vertegenwoordigde Audio Research al eerder in de tachtiger jaren in België en Luxemburg.

Durob Audio neemt ook de technische en after sales voor haar rekening. Fine Sounds en Audio Research zeggen opgetogen te zijn over Durob Audio’s support en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking voor nu en de toekomst.

Inmiddels zijn er gesprekken en onderhandeling met diverse dealers om de distributie van Audio Research uit te breiden. De eerste nieuwe dealer is New Music in Brussel. Wordt vervolgd.

Le groupe Fine Sounds Group d’Italie, propriétaire de Sonus faber, Audio Reseach, Wadia et Sumiko, par la présente, annonce que la société Durob  Audio BV est nommée comme représentant exclusif de Fine Sounds et distributeur exclusif d’Audio Research pour le BeNeLux.

La société Durob Audio a été fondée en 1975 et depuis cette date joue un rôle important dans diverses facettes de l’industrie haute-fidélité aussi bien dans la conception, la fabrication, l’import-export, que la distribution de produits audio haute-fidélité dont la marque Sonus faber depuis 1990. Cette dernière appartient ainsi qu’Audio Research aussi au groupe italien Fine Sounds Group. Herman van den Dungen, directeur et fondateur de Durob Audio a d’ailleurs déjà représenté Audio Research dans les années 80 pour la Belgique et le Luxembourg.

Durob Audio s´engage à assurer le service après vente et technique des produits Audio Research issus de la distribution précédente dans le BeNeLux. Fine Sounds et Audio Research sont convaincus du support que Durob Audio apportera à Audio Research et désirent investir dans une relation à long terme et réussie.

Entre-temps, de nombreuses discussions et négociations ont déjà eu lieu avec divers revendeurs pour élargir la distribution d’Audio Research. Le premier nouveau revendeur est New Music à Bruxelles. Affaire à suivre.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Audio Research, Dealers - Revendeurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Durob Audio distributeur van Audio Research — Durob Audio distributeur d’Audio Research

  1. Dank Dominique voor plaatsing van dit NIEUWS (in hoofdletters). Ik zal mijn best doen er het beste van te maken. Ik kan al melding maken van een uitstekende samenwerking in deze met de mensen van Art’s Excellence die een groot deel van het ARC programma demo-klaar in huis hebben en van de eerste nieuwe dealer: New Music in Brussel. Grappig detail is dat destijds wij al in samenwerking met New Music het merk Audio Research voor België en Luxemburg distribueerden. Laten we uitkijken naar een succesvolle toekomst voor ARC in de BeNeLux.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.