Vienna Acoustics distributie — Distribution de Vienna Acoustics


Gezien de ontwikkelingen en verschuivingen in de nationale en internationale markt zijn wij genoodzaakt wijzigingen in ons programma aan te brengen. Wij hebben daarom besloten de distributie van Vienna Acoustics luidsprekers in Nederland stop te zetten.

Laat duidelijk zijn dat dit niets te maken heeft met de kwaliteit van deze producten, want daar staan wij nog steeds achter. De vertegenwoordiging voor Nederland alléén, terwijl andere merken veelal vertegenwoordigd zijn voor BeNeLux, is een van de redenen. Een andere reden is de relatief kleine omzet die ondermeer daarvan weer het gevolg is geweest.

We hebben Vienna Acoustics van heel klein tot wat het nu is zien groeien en hebben altijd met veel plezier samengewerkt. In Nederland en zelfs in China waar wij voor Vienna distributie tot stand brachten. Ook tijdens de CES in de USA maakten wij altijd gebruik van Vienna luidsprekers in een van onze twee demo ruimtes.

Wij hopen dat het Vienna Acoustics goed gaat in de toekomst en vanzelfsprekend zijn wij zolang nodig, aanspreekbaar voor nazorg van in het verleden geleverde producten.

Suite aux différents développements et mouvements du marché national et international, nous modifons en accord notre sélection de marques. Aussi avons-nous décidé d’arrêter la distribution des enceintes Vienna Acoustics aux Pays-Bas.

Soyons clairs, cette décision n’est pas du tout basée sur la qualité des produits, car nous les supportons encore pleinement. La représentation pour la Hollande seulement de cette marque, alors que toutes nos autres représentations sont basées sur le BeNeLux est une des raisons de notre décision. Cette restriction de territoire notamment ne nous permet pas de développer un chiffre d’affaires intéressant.

Nous avons eu le plaisir de suivre la progression de Vienna Acoustics, aux Pays-Bas mais aussi en Chine où nous avons pour Vienna mis en place une distribution. Aussi durant les CES aux USA nous avons toujours utilisé des enceintes Vienna Acoustics dans une de nos salles de démo.

Nous espérons que le futur de Vienna sera prometteur et bien entendu, nous sommes disponibles pour le service après-vente des produits que nous avons livré dans le passé.

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Luidsprekers - Enceintes, Vienna Acoustics en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.