Rhapsody in Hilversum: Show zaterdag 3 september Sonus faber Guarneri Evolution — Démonstration des Sonus faber Guarneri Evolution samedi 3 septembre

Na de overweldigende Amati Futura is deze Guarneri Evolution de nieuwste telg van Sonus Faber. Voor vele is de Guarneri de bekende kleine luidspreker van Sonus Faber. De Evolution is niet de vervanger maar een type daarboven. Het ontwerp is compleet anders zowel fysiek als technisch. De afwerking is een lust voor het oog maar het meest belangrijke is de klank. We hebben al vaker gehoord dat kleine speakers als grote luidsprekers kunnen klinken en deze Guarneri Evolution is hier een extreem voorbeeld van.

Wij zijn erg enthousiast en laten dit juweel op deze zaterdag samen schitteren met de DarTzeel geïntegreerde versterker en de Moon 750 cd-speler. Als bekabeling zullen wij de nieuwste lijn van Shunyata de Anaconda serie laten horen. Deze nieuwe kabels van Shunyata zijn verbluffend.

Après la superbe Amati futura, la Guarneri Evolution est la nouvelle enceinte de Sonus faber. Nombreux sont ceux qui considèrent la Guarneri comme la petite enceinte la plus connue de Sonus faber. L’Evolution n’est pas un remplacement, mais un modèle supérieur. La conception est complètement différente aussi bien physiquement que techniquement. La finition est un plaisir pour les yeux, mais le plus important est le son. Nous avons souvent entendu que des petites enceintes peuvent sonner comme des grandes enceintes: la Guarneri Evolution en est la preuve extrême.

Nous sommes extrêmement enthousiastes et nous vous laissons écouter ce bijou avec l’amplificateur intégré et le lecteur cd Moon 750. Comme câble, nous utiliserons la nouvelle ligne Anaconda de Shunyata. Ces nouveaux câbles sont étonnants. 

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, darTZeel, Dealers - Revendeurs, Shows, Sonus faber. Bookmark de permalink .

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.