Back to Holland — Retour en Hollande

Wow, vanuit Zuid Frankrijk terugrijden over de AutoBahn ipv de AutoRoute is toch heel wat anders … Stukken sneller en misschien ook nog wel stukken goedkoper zonder al die tolpoortjes … En dan de grens over … Deze keer geen regen (tenminste niet meteen) en geen witte motoragent achter de bosjes. Wel meteen Acda & de Munnik uit de boordradio en tijdens een nachtelijke tussenstop in het magazijn een blik op de eerste Audio Research zending die net binnengekomen is.

Snel door naar huis, tig keer op en neer lopen met te volle koffers, nog gauw een paar (uur) emails beantwoorden en dan te laat om 4 uur in de morgen naar bed voor een droom van 3-4 uur. In de morgen merk je meteen dat ze in Zuid-Frankrijk ’s-morgens het licht wel aandoen en dat het hier in Nederland toch veel “donkerder” is en niet alleen dat … het is ook KOUD! Het lijkt wel “hifi-weer”!

Wow, rentrer du Sud de la France en prenant l’AutoBahn au lieu de l’autoroute est vraiment différent… un peu plus rapide et peut-être aussi meilleur marché sans tous ces péages… Passage de la frontière… cette fois pas de pluie (en fait pas tout de suite) et pas d’agents motorisés en blanc derrière les buissons. Immédiatement Acda & de Munnick à la radio et un arrêt nocturne au magasin pour jeter un coup d’oeil au premier envoi d’Audio Research qui vient d’arriver.

Rapidement direction la maison, va-et-vient avec les valises, encore une paire d’heures à répondre aux emails et trop tard vers 4 heures au lit pour un rêve de 3-4 heures. Le matin je remarque immédiatement que dans le Sud de la France c’est lumineux alors qu’ici il fait beaucoup plus sombre et pas seulement cela… il fait aussi FROID ! on dirait un “temps d’hi-fi” !

Over beheerder

More than 40 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen info - Informations générales, Audio Research en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Back to Holland — Retour en Hollande

 1. Tom de Kruijff zegt:

  Ik hoop dat je daar een fijne tijd gehad hebt en na thuiskomst kun je je misschien troosten met de gedachte dat al die audio research ‘dozen’ prima in staat zullen zijn om bij de nieuwe eigenaren te zorgen voor meer licht (gloed) en warmte bovenop de bewezen muzikale prestaties…

  Veel succes gewenst!

 2. Hoi Tom,

  Bedankt voor je reactie :-). Het was vanmorgen meteen ráák! Ook in Nederland nu het licht aan en het wordt hier zelfs mooi weer in het weekend. Even doorwerken en ik kan het licht in Frankrijk weer gaan controleren :-).

  Groet en tot ziens,

  Herman

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.