Première étape du Tour du BeNeLux van Audio Research — Première étape du Tour du BeNeLux d’Audio Research

Brandon Lauer, export manager van Audio Research, kwam vanaf TOP Audio Milaan rechtstreeks naar Brussel voor een bezoek aan diverse dealers in de BeNeLux. De eerste op de lijst was New Music. Op bijgaande foto’s een korte impressie. Leunend op een net gearriveerde Sonus faber Amati futura luidspreker. Met Jef in de luisterruimte waar een Ref 150 enthousiast stond te spelen. Bij “MaMa” aan de overkant voor een versnapering in de vorm van een van haar pasta’s “on demand”. Na deze lunch richting Luxemburg voor een bezoek aan Audio Concept, Audio Research dealer in spé.

Deze diashow vereist JavaScript.

Brandon Lauer, directeur export d’Audio Research, est arrivé directement de TOP Audio Milan à Bruxelles pour une visite à divers revendeurs dans le BeNeLux. Le premier sur la liste était New Music. Quelques photos de cette visite. Brandon s’appuyant sur une enceinte Sonus faber Amati futura juste livrée. Avec Jef dans un salon d’écoute où un Ref 150 joue avec enthousiasme. Chez “Mama” de l’autre côté de la rue pour un lunch, des pâtes sur demande. Après ce lunch, direction le Luxembourg pour une visite à Audio Concept, un futur revendeur Audio Research. 

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.