Tweede étape van de Tour du BeNeLux van Audio Research — Deuxième étape du Tour du BeNeLux d’Audio Research

Vanuit Brussel naar Luxemburg is doenlijk als je net voor het begin van de avondspits de stad uit bent. Dat lukte net en zonder noemenswaardige vertraging waren we om 5 uur ‘s-middags bij Romain van Audio Concept, die om kwart voor 5 al ongerust begon te bellen met de vraag “Waar zijn jullie?”.

Brandon en Romain bespraken diverse ARC gerelateerde zaken en om half 8 ‘s-avonds was het tijd richting ‘s-Hertogenbosch te rijden. Geen file, wel een beetje spannend om met een rood lichtje naast de benzine meter, door de lange Ardennen te rijden, wachtend en hopend op een benzine station die daar niet zo dik gezaaid liggen als in de bewoonde wereld. Maar gelukkig op tijd een Q8 station gevonden, waar we ook nog een broodje en voor Brandon cookies en chocolade gevonden hebben. Rond half 11 aangekomen in Den Bosch, nog net op tijd om een deel van de inmiddels opgehoopte email boodschappen weg te werken.

Morgenvroeg richting Zevenbergen … art’s Excellence.

Deze diashow vereist JavaScript.

Se rendre au Luxembourg depuis Bruxelles n’est pas du tout un problème si vous évitez les heures de pointe. Et même si Romain d’Audio Concept vers 5 heures moins le quart a vraiment commencé à se demander où nous étions et a nous contacté, à 5 heures pétantes nous étions devant sa porte.

Brandon et Romain ont discuté de différentes affaires liées à ARC, et vers 8 heures il fut temps de prendre la direction de ‘s-Hertogenbosch. Pas de bouchons, mais un peu de panique lors de la traversée des Ardennes avec un indicateur d’essence dans la zone rouge et le sentiment de se trouver au milieu de nulle part. Finalement juste à temps un poste d’essence Q8 et en complément un sandwich et pour Brandon des chocolats et des gâteaux. Vers 10.30 arrivée à Den Bosch et donc un peu de temps pour répondre à une partie des emails reçus dans la journée.

Demain matin, direction Zevenbergen… art’s Excellence.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Cd spelers - Lecteurs cd, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Tweede étape van de Tour du BeNeLux van Audio Research — Deuxième étape du Tour du BeNeLux d’Audio Research

 1. Tja, dat krijg je met zo’n “wereldmerk” dan ga je dus ook “wereldreizen” maken……
  En ik zag ook weer van die hele mooie dozen met hele mooie (Italiaanse) luidsprekers staan.
  Goede reis naar Zevenberg!

  Hartelijke groet,

  Ferry Kremers
  Dé Hifistudio Weerdinge

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.