Laatste dag van Tour du BeNelux van Audio Research — Dernière étape du Tour du BeNeLux d’Audio Research

Op de laatste dag van deze BeneLux tour deden we in de ochtend AudioXperience in Nuenen aan en in de middag DÉ HifiWinkel in Beek-Ubbergen.

AudioXperience is weliswaar (nog?) geen Audio Research dealer, maar Martijn heeft goede banden met de mannen van Fine Sounds dus wij wilden hem dit bezoek niet onthouden. In Nuenen dus geen Audio Research, maar wel een uitgebreid assortiment Sonus faber luidsprekers waaronder de laatste nieuwe, de Guarneri Evolution. Deze worden momenteel ingespeeld voor een aanstaande luistershow.

Bij DÉ HifiWinkel in Beek-Ubbergen is het altijd lastig aan de bak te komen, Rob runt zijn One Man Show in een enigszins uitgebreid pand en er is altijd wel iemand op bezoek. En dan houdt ie het pand ook nog “bij”.  René van E. merkte onlangs op: “Het is toch wel een verdomd mooie winkel die jullie hebben in Beek. Bovendien altijd zo netjes door Rob bijgehouden. Compliment!”. Gelukkig kon Rob toch voldoende tijd vrij maken voor een rondgang door de winkel en een gesprek over Audio Research. Rob merkte enigszins verbaasd op dat Brandon heel anders was, dan hij zich had voorgesteld. Wat zou ie daar nou weer mee bedoelen?

En dan weer richting Bossche binnenstad voor de bevrediging van de innerlijke mens, een vroege slaap-actie en een vooruitzicht op een belangrijke afsluiter voor de volgende dag: Just a nice lunch, please.

Deze diashow vereist JavaScript.

Pour cette dernière étape du Tour du BeNeLux, nous sommes tout d’abord allés chez AudioXperience à Nuenen et ensuite chez Dé Hifiwinkel à Beek-Ubbergen.AudioXperience n’est pas encore (?) un revendeur Audio Research, mais Martijn a de bons contacts avec les hommes du groupe Fine Sounds, aussi une visite s’imposait. Donc pas d’Audio Research, mais un assortiment important de Sonus Faber, dont la toute dernière Guarneri evolution. Celle-ci est en train de jouer en prévision d’un show.

Chez Dé Hifiwinkel à Beek-Ubbergen, il est toujours difficile d’approcher Rob, il fait un véritable One Man Show dans un magasin si grand et de plus il y a toujours une visite. Et en plus il s’occupe de l’entretien du magasin. René van Es lors d’une visite fit la remarque suivante : “C’est vraiment un superbe magasin que vous avez à Beek et en plus si bien tenu par Rob. Compliment !”. Heureusement que Rob a tout de même pu prendre du temps pour discuter d’Audio Research. Rob a d’ailleurs surpris Brandon lorsqu’il lui a dit qu’il s’attendait à quelqu’un de tout à fait différent. Maintenant des explications, Rob.

Direction le centre de Den Bosch pour finaliser la journée et planifier la journée suivante : “Juste un petit lunch svp”.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Dealers - Revendeurs, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.