Just a nice lunch, please — Seulement un bon déjeuner, svp

Dat is in Den Bosch niet zo héél moeilijk en een van de aangenaamste plaatsen ervoor is ’t kleine Misverstant, de brasserie van gerenommeerd restaurant ’t Misverstant in de Verwersstraat (nummer 23). Klinkt allemaal erg duur, maar is het zeker voor een heerlijke lunch niet. De prijs/kwaliteitsverhouding is stukken beter als die van de meeste broodjes kaas of ham. Smakelijk en Brandon, dank voor je tijd en informatie en … tot een volgende Tour de BeNeLux.

Ik hoop dat ik door de “lichte” berichtgeving van de laatste tijd toch een beetje duidelijk heb kunnen maken wie er in BeNelux voor Audio Research gaan en staan. Wat het assortiment van de verschillende dealers is en hoe die winkel waar U nooit geweest bent, er uit ziet. Het is informatie op een andere manier over onze, soms verwarrende, markt, die toch professioneel in staat moet zijn om aan uw behoeften te voldoen. Door Brandon’s bezoek aan deze detailhandelaren hebben zij in ieder geval de kans gehad direct al hun opkomende vragen te stellen en zijn ze beter voorbereid op de vragen van U. Ze zijn dus klaar om u te ontvangen.

Ce n’est pas trop difficile à organiser à Den Bosch et un des endroits les plus prisés est ’t Kleine Misverstant, la brasserie du fameux restaurant ’t Miverstand dans la Verwerstraat (nr.23). Cher, pas du tout. Le ratio qualité/prix est bien plus intéressant que celui de la plupart des sandwichs jambon/fromage. Bon appétit et Brandon, merci pour le temps, les informations et … au prochain Tour du BeNeLux.

J’espère que ces messages de ces derniers jours ont pu vous informer suffisament sur la présence d’Audio Research au BeNeLux et sur les assortiments disponibles dans les magasins des differents revendeurs, même ceux que vous n’avez jamais encore eu l’occasion de visiter. Bien entendu, le but est de vous informer dans ce marché, quelquefois confus, qui toutefois doit être professionnellement capable de répondre à vos besoins. La visite de Brandon à ces revendeurs a permis de répondre directement à toutes leurs questions techniques et autres. Ils sont donc fin prêts à vous recevoir.

Over beheerder

More than 45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As a distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
Dit bericht werd geplaatst in Audio Research, Versterkers - Amplificateurs, Voorversterkers - Preamplificateurs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Just a nice lunch, please — Seulement un bon déjeuner, svp

 1. Beste Herman
  Heel interessant om eens inside de bussiness te kunnen kijken. Moet je meer doen.
  Ga dit weekend weer eens op audio reis naar Brussel

  groetjes

  Henk

  • hermanvandendungen zegt:

   Hoi Henk,

   Brussel is een best plan! Mét of zonder audio! Als wij er zijn bekruipt ons altijd het gevoel van “hier zou ik wel een jaartje willen wonen”. In the good old days dat we daar ook een winkel hadden, hadden we ook de beschikking over een daarboven gelegen appartement. Min of meer in het centrum. Dichtbij allerlei moois. Gebouwen, winkels, restaurants, muziekclubs. En dan die “flair” hè. Toch anders dan in een dorp, hoewel dat ook weer zijn eigen charme heeft. Alles op zijn tijd zullen we maar zeggen. Geniet en zoek een een lekker restaurantje. Bon voyage, bon appetit! Herman van den Dungen

Geef een reactie - Laisser un commentaire

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.